Луиза на море с новия си

20.07.2012 13:15 | Видян 3612 пъти

Луиза на море с новия си

Актрисата Луиза Григорова купонясва с новото си гадже - сина на актьора от "Всичко е любов" Иван Иванов - Стефан, по баровете в Созопол.

„Телеграф" засече двойката да се забавлява в известния в арт-средите бар "Малката текила" миналата вечер. Луиза и Стефан бяха в компанията на свои приятели театрали, сред които се открояваше колегата й от "Стъклен дом" Бойко Кръстанов.

За разлика от моделката Бойко Кръстанов се изявяваше като ерген и заговаряше красивите девойки около себе си. Според запознати Григорова и Стефан ще се отправят към къмпинг "Корал" край Лозенец, където ще останат до понеделник.

Луиза и Стефан се запознават още миналото лято, когато актрисата бе на море с колегите си от сериала. Хора от обкръжението на младата актриса разкриват, че Григорова още тогава си харесала бившия на Кърджилова, но не посмяла да изневери на гаджето си Явор Бахаров.

Григорова запазила приятелски отношения със Стефан и не пропускала да го покани да я гледа на театралната сцена. Клюкари разказаха, че след като си пийне, моделката ставала доста обичлива и понякога дори не разбирала, че всъщност до нея не е Стефан, а някой друг. Близки до актрисата обаче си шушукаха, че двамата са силно влюбени един в друг и алкохолът е само за разпалване на страстта им.

източник:Телеграф

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !