Звездни морски резили

21.07.2012 09:00 | Видян 2940 пъти | Гласували 1

Звездни морски резили

Истински "звездопад" се наблюдава по черноморските курорти, разкриват кореспондентите и фоторепортерите на "Шоу" и... Фейсбук.

Веднага след като приключи с "актьорските" си ангажименти в столицата, Диляна Попова отпраши към морето.

"Разтурикъщата" на Асен Блатечки първо изкара една малка екскурзия на луксозна яхта с най-близките си аверки - актрисата на Маринела Ангелова ("Сутрешен блок" и "Кантора Митрани"), модела Наталия Милкова и водещата Яна Грудева, след което замина за нашето Черноморие единствено в компанията на свой много добър приятел, с когото нямала нищо по-интимно.

В Калиакра изкарва лятото Катето Евро. Спецове отворили щурата актриса и тв водеща, че кожата й ще стане като нова, ако в продължение на седмица поне по 2 пъти дневно обилно се омазва с кафява кал, и тя се клепа по 2 пъти на ден в опит за втора младост. На същата "терапия" се подложи и Орлин Павлов, който избра обаче за целта добре тествана почва на Поморие.

Бившата гимнастичка - Анелия Раленкова събра очите на плажуващите с ефектно-еротични шпагати във водата: Водещата на "Горещо" Венета Райкова пък реши да провери дали температурите на плажа в Дюни могат да достигнат градусите на тези в нейното студио. Както да тества "ангелите" на мъжете, пъчейки мощен бюст в оскъден бански.

"Обичайният заподозрян" Радо Прашката също се изфука с "натурални летни снимки - дип и той е ВИП.

източник:Шоу

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !