Виолета с песен-подарък

08.07.2008 15:23 | Видян 5792 пъти

Виолета с песен-подарък

Горещото „Бейбе” на поп-фолка изобщо не е спряла да работи все по-усилено. Плановете й се промениха, но явно ще е за добро, защото съвсем изненадващо Виолета получи подарък под формата на нова песен.
Авторът на изненадата е известният гръцки хитмейкър Кириакос Пападополус. Композиторът е известен с това, че пише много от песните на изпълнителки от компания, конкурентна на Diapason Records. Но каква ли е причината за това негово кръшване? Вероятно неустоимият чар и талант на Виолета. Парчето вече си има име - „Сърцето ми вземи” и с него изпълнителката на Diapason Records възнамерява да атакува лятото.

„Много приятно съм изненадана от този подарък. Бях готова със записите на песните за албума и тогава разбрах, че самият гръцки музикален ас Кириакос Пападополус ми подарява тази песен. Бях шокирана и изключително доволна. Разбира се - реших на 100 процента да я включа в албума. В момента още работя по нея. Много ми харесва. Парчето е страхотно – надявам се и феновете да я харесат също” – развълнувана споделя Виолета.

„Сърцето ми вземи” е по музика на хитмейкъра Кириакос Пападополус, аранжимент на Даниел Ганев и текст на Пламена Славова. Сексапиланата Виолета вече се замисля и за клип на невероятното парче.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !