Балотели заби Парис Хилтън

18.07.2012 15:30 | Видян 5507 пъти

Балотели заби Парис Хилтън

Щурият нападател на "Манчестър Сити" Марио Балотели бе засечен на купон с милиардерската наследница Парис Хилтън. Двете звезди купонясваха заедно в клуб "Амнезия" на испанския остров Ибиса. Марио и Парис бяха настанени в две от ВИП сепарета на тузарския клуб и след няколко питиета постепенно задръжките започнаха да падат.

Във вихъра на купона Балотели и Хилтън вече танцуваха заедно, прегръщаха се и си направиха няколко снимки. Историята мълчи какво се е случило, след като двамата са напуснали клуба. Парис и Марио удариха няколко питиета, като усмивката не слизаше от лицата им. Постепенно компаниите на Балотели и Хилтън се сближиха и станаха център на внимание в дискотеката. Нападателят на "Манчестър Сити" не е първата футболна забивка на Парис. Преди две години тя изкара кратък, но бурен романс със суперзвездата Кристиано Роналдо.

Преди няколко дни Марио бе сниман и па плажа и Ибиса и компанията на няколко красавици, а миналата седмица се забавляваше с наргиле отново с приятна женска компания. Балотели все още е във ваканция, докато повечето от съотборниците му от "Манчестър Сити" вече са с отбора на лагера в Австрия.

Балотели все още лекува мъката от загубения финал на европейското първенство от Испания. Звездата се чуди и дали да признае бащинство, след като бившата му приятелка Рафаела Фико обяви, че е бременна от него.

източник:България Днес

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !