Канят бившия на Мария във ВИП Брадър

17.07.2012 09:15 | Видян 2460 пъти

Канят бившия на Мария във ВИП Брадър

Едно от популярните лица, които продуцентите на ВИП Брадър се надявали да вкарат в шоуто, е това на бившия съпруг на певицата Мария, Митко Андонов, гласи последната клюка в тв среди.

Според информацията пловдивският бизнесмен бил поканен на разговори с Нико Тупарев и колегите му, но засега нямало много изгледи бившият на Мария да се съгласи да живее в Къщата.

Продуцентите са наясно, че Митко ще представлява интерес за зрителите и всички ще очакват да разкаже пикантни подробности около брака си с пайнерката, пише Супер 19'.

Не са малко имената на популярни родни звезди, които се спрягат за следващите ВИП-съквартиранти. Сред тях са тези на Алисия и Ники Михайлов, Ванко 1, Николета и Валери Божинов.

Засега единствената информация, която продуцентите предоставиха на медиите е, че сред участниците в четвъртия  сезон ще има евродепутат, бивш министър и футболна съпруга.

Голямата изненада, която Тупарев готви, е влизането в Къщата на световноизвестна звезда, която по думите на продуцента българската публика само е гледала от екрана и е чела за нея в медиите. Сред най-спряганите имена са тези на Памела Андерсън и Жан Клод Ван Дам.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сидни: Най-зеленият и най-чистият...

Всеки си представя операта в Сидни, когато стане дума за...

BMW M2 от 2025 г. е още по-могъщо с...

Подобно на по-големите си братя и сестри M3 седан и M4...

Няма коментари към тази новина !