Йоана Буковска: Мъртвите ми близки ми помагат

13.07.2012 15:00 | Видян 2704 пъти

Йоана Буковска: Мъртвите ми близки ми помагат

Йоана Буковска призна, че й е било много трудно да избере къде ще роди и на кой медицински екип ще повери децата си.

Притеснението й бе породено от факта, че майка й умира именно заради лекарска грешка. В крайна сметка след дълго обмисляне тя се е спряла на клиниката на ексдепутата д-р Щерев, където се очаква да роди в края на август...

За разлика от почти всички жени, които изпадат в депресия заради рязката промяна на фигурата и състоянието си, Буковска е пълната противоположност на този образ.

Напротив - тя приема тази промяна в своя живот като... роля. "Много колеги отслабват или пък напълняват за дадена роля. Тази сега обаче за мен е много по-важна, по-определяща. Най-вече заради тези малки същества, които просто се молех да се появят по-бързо, откакто загубих и мама, и дядо."

Тези дни Йоана бе засечена пред козметичен център и й зададе няколко въпроса, въпреки че актрисата не дава много-много интервюта. Но все пак тя се съгласи, най вече заради всички онези писания, според които бременността й е тежка и какво ли още не...

Йоана, как си?

По-добре от всякога съм, благодаря. Чувствам се прекрасно. Не съм била по-добре през живота си въпреки писанията, че карам тежка бременност. Нито ми е ставало лошо, нито ми се е повръщало. Това не е вярно - много добре се чувствам и съм безкрайно щастлива. Чувството за суеверие не е прекалено, имам го, както и всяка една бъдеща майка.

А как са близнаците? Слушат ли?

(усмихва се) Слушат, те са послушни. Знам точно на кое място са - ето тук е тя, а тук - той (показва с пръст върху корема си). Истината е, че тя като че ли е по-напориста, по-ритаща, докато той е нежен и деликатен.

Още в самото начало имаше, разбира се, спекулации, че си забременяла ин витро...

Разбира се, че ще има. Ние с Иван много искахме да имаме бързо дете. И Слава Богу, че се получи. На практика нямаше и година след сватбата, когато разбрах, че съм бременна. Преди това нямаше начин нещата да се случат по-бързо. Имаше голям стрес в мен от загубата на мама...

А ако вярваме и се вслушваме в спекулациите, то аз имам не знам колко аборта, не знам колко незаконни деца. Лошотията край няма! Но мисля и вярвам, че тези деца са истински подарък от Бог. И аз наистина чувствам закрилата и помощта и на мама, и на дядо, и на бащата на Иван, които ги няма.


източник : в. "ШОУ"

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !