SMS разделил Деп и Паради?

12.07.2012 11:15 | Видян 2202 пъти

SMS разделил Деп и Паради?

Съобщения в телефона на Джони Деп станал причина за развода му със съпругата му Ванеса Паради.

Отношенията между двамата актьори изглеждаха безоблачни, но след 14-годишен брак те прекъсната връзката си. Причината за това е съобщение, което Ванеса видяла в телефона на съпруга си. SMS бил написан до актрисата Амбър Хърд, която според слуховете е новата приятелка на "Карибския пират".

Кореспонденцията със зашеметяващата блондинка подтикнала Ванеса да подаде молба за развод. Новината шокира обществеността. Според източници, близки до Деп, актьорът иска да се върне при жена си, но Паради е непреклонна.

Името на Деп често е било забърквано в любовни истории с всякакви жени, но нито една от информациите не е била потвърждавана.

Според слуховете актьорът се среща с колежката си от "Дневникът на едно пиянде" Амбър Хърд вече няколко месеца. Друг източник разкри, че Джони купил на Амбър кон, с който да си организират романтични разходки из Ню Мексико.

Двамата се срещнаха за първи път през 2009 г., когато снимаха „Дневниците на едно пиянде” по романа на Хънтър С. Томпсън. Наскоро Амбър пък се раздели с бившата си приятелка Тася Ван Рий.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Велико Минков е биологичен баща на...

Велико Минков е баща на малкото дете на Габриела Славова...

Устата с патриотична песен за Гергьовден

Устата пуска новия си сингъл навръх Гергьовден, когато...

Няма коментари към тази новина !