Сексхормон надува бюста

06.07.2012 13:45 | Видян 2015 пъти

Сексхормон надува бюста

Специален сексхормон, който се инжектира в човешкото тяло, е основен фактор при растежа на гърдите, твърдят американски учени.

Направено проучване сред повече от 16 000 души пък доказват, че въпросният хормон увеличава и възможността от образуване на рак на гърдата.

Големина

Колкото по-голям размер сутиен носим, толкова е по-голяма и вероятността да се разболеем от коварната болест рак, твърди д-р Никола Ериксън.

"Наистина излиза, че големината има значение относно злокачествените образувания. Генетичните фактори влияят много и дори да звучи малко несериозно, изследванията доказаха, че генетиката на размера на гърдите при жените има връзка с генетиката на рака на гърдата", категоричен е д-р Ериксън.

С тези резултати така желаните от всички пищни форми се оказват животозастрашаващи. Въпреки шокиращите разкрития обаче дамите в цял свят продължават по всякакви начини да напомпват гръдната си обиколка.

Билки

В САЩ установиха, че има доста по-безболезнен начин от рисковите в последно време силиконови импланти, за да се сдобием с мечтаните едри цици. Много билки и хранителни добавки за увеличаване на гърдите съдържат природен естроген - т. нар. фитоестрогени.

Това са вещества, открити в растенията, които имитират женския полов хормон и помагат за образуването на женски вторични полови белези.

Пример за такива растения са сминдухът, който стимулира растежа на гърдата по два начина: имитира действието на естроген и стимулира производството на пролактин, и люцерната, която работи за регулиране на хормоните и насърчаване на здравословния растеж на гърдите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Няма коментари към тази новина !