Банската връзка на президента с Агнешките главички

04.07.2012 11:30 | Видян 3857 пъти

Банската връзка на президента с Агнешките главички

През пролетта на 1991 г. БСП и СДС са в неформална коалиция с трети елемент под формата на премиер на име Димитър Попов. Политическите врагове за пред хората всъщност идеално работят зад кадър. Финансов министър е Костов. Социален е безпартийната бесепарка Емилия Масларова, наследила на поста своята духовна майка и дясна ръка на Андрей Луканов Нора Ананиева в най-богатото министерство. Именно тя разписва в ранната пролет на същата тази година спогодба за набиране на български строители, които да работят в Германия.

За всеобща изненада броени дни по-късно не само светкавично за скоростите на все още нереформираната соцадиминистрация, ами направо невероятно, е проведен конкурс и е подписан договорв. Явно парите са много и някой си мечтае да го засипят като златен дъжд. Печеливши за още по-голямо учудване не са някои от държавните дружества с десетилетен опит в тази дейност. Бизнесът отива при двама 20-и нещо годишни младежи от Благоевградско. Това са Росен Плевнелиев – дотогава автор на хороскопи, и Иван Тодоров – завършил средно образование „Гъдулка” в специализираното училище в Широка лъка, пише в. Атака.

Единият е човек на червения македонец Причкапов, а другият на син депутат,

веднага заговарят завиствици. Ние не споделяме тяхната злоба, но все пак е редно да изясним кой кой е. Плевнелиев като изявен комсомолски кадър е харесан от партийния лидер на Благоевградския район Лазар Причкапов, който в ново време два мандата беше кмет на столицата на Пиринска Македония, спомнят си медстни дейци.

Иван пък е свързван според анализ на някогашните седесари от в.Атака със синия депутат Илиян Попов. Нека само да отворим скоба и да напомним, че Волен Сидеров по онова време беше главен редактор на синия орган Демокрация, а Павел Шопов – депутат от СДС. Така че наясно са с темата. Пак Атака оповестява, че младите и неопитни Плевнелиев и Тодоров през същата 1991 г. са ощастливени и с друга златна поръчка – подизпълинтелство на 80 обекта в Германия.

Помогналият им Илиян Попов от своя страна, заедно с колегата си от Разград - синия депутат Никола Николов, е

художествен ръководител на политическия и бизнескръг

Агнешките главички. В края на 90-те години и на браздата между двете хилядолетия обръчът от хора и фирми ще стане важен фактор в България. И никак не е случайно, че техните момчета като Росен и Иван, като Иво Прокопиев и Филип Харманджиев приватизират и действат именно в районите на батковците – Благоевградско и Разградско.

продължи >>

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !