Личният фризьор на Кралицата заби наш Евгени

02.07.2012 16:15 | Видян 1888 пъти

Личният фризьор на Кралицата заби наш Евгени

Ники Китаецът направи първия си скандал на новата си изгора Евгени Минчев. Очевидци се кълнат , че в неделя по обяд, Китаецът посрещнал лорда на летището, след като за два дни светският олигарх изчезнал без да се обажда на никого. Когато Ники го потърсил на мобилния му, звукът издал, че Минчев е в чужбина. Макар кавгата да не била много шумна, пътниците уловили напрежение във въздуха. Лорд Евгени Минчев дал парти за новата си клиентка в Лондон Синди Джаксън, но не сметнал за нужно да се отчита на новата си изгора.

Вместо това, на купона  неочаквано се появил и личният фризьор на кралица Елизабет Втора, с когото Евгени подържа паралелна връзка. Иън Кармайкъл се грижи за косите на кралицата на Великобритания от 15 години и за своята лоялност към нея е награждаван неколкократно. Партито, което Минчев даде в лондонския частен клуб Mosimann's бе по повод рождения ден на Джаксън - жената с най-много пластични операции в света.

Синди е записана в рекордите на Гинес, издала е книги за своя живот и умението да изглеждаме красиви  и има линия свои продукти за разкрасяване. На партито, да почетат Евгени и Синди Джаксън, пристигнаха още кралският протокол Лиз Бруър, биографката на принцеса Даяна и кралицата - майка Лейди Колин – Кембъл, Филип Мосимън, който организира вечерята за Диамантения юбилей на Елизабет Втора, актьорът от Батман и Джърси бойс Филип Бълкок и други.

Веднага след партито, Евгени Минчев и личният фризьор на кралицата отидоха на бар, с което потвърдиха мнението , че се срещат романтично. Снимката , сложена от Евгени само за 4 минути във Фейсбук, сама говори за връзката на двамата. Очаква се Йън Кармайкъл и Синди Джаксън да пристигнат на 18 август на конкурса на Евгени мис Лято, който ще се проведе в хотел Royal castle в Елените.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !