Явор Бахаров се хвали с ново гадже

02.07.2012 15:45 | Видян 2253 пъти

Явор Бахаров се хвали с ново гадже

Ново момиче има в живота си Явор Бахаров. Звездата от „Стъклен дом" се престраши да я представи преди дни пред колеги на театрален фестивал в Банско.

Група актьори бяха седнали на вечеря, когато Явор ненадейно се яви с непозната девойка и накратко я представил: „Това е Мая." Без повече обяснения малкият брат Бахаров настани партньорката си край масата, повика сервитьорката и двамата с хубавелката се взряха разсеяно в менюто. Присъстващите отбелязаха, че избраницата на актьора е миньонка и е поне с една глава по-ниска от него. Няма манекенска фигура, носи се спортно и стяга косата си с непретенциозна конска опашка.

Колегите на Явор  не посмели да попитат нещо повече за Мая. Не обелили и дума за предишната му любима Луиза Григорова. Според запознати двамата се разделили доста преди края на сериала „Стъклен дом", но за да не вредят на пиара си, решили да крият, че вече не се обичат.

В момента Явор обикаля страната и сцените с Мая, а Луиза се пече на плажа с приятелки. Григорова се престрашава от време на време да закачи бившия си годеник във Фейсбук. Неотдавна Явор написа на страницата си, че търси къде да дари дрехи. Сред коментарите по темата се появява и въпрос от Луиза, който гласи: „Моите дрехи ли?" По-надолу актрисата приключва опитите си да общува с Явор с пределно ясното Fuck off.

По време на въвеждането си в звездното общество новата на Бахаров не обели и дума.

Шашардисано от присъствието на знаменитости, момичето ококорено бодеше с вилица в чинията пред себе си.

В това време Явор разпалено питаше околните къде ще ходят на почивка, ще пътешестват ли по екзотични кътчета на света...

Бахаров се похвали пред колегите и с нова роля - поканили са го да играе Едгар в "Крал Лир" на Шекспир през следващия сезон на Пловдивския драматичен театър. За ангажименти в сериали Бахаров отказа да говори, тъй като е поробен от договора си с Би Ти Ви - грози го солена глоба, ако разкрие каквито и да е подробности от новите проекти на медията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !