Тази година ще сме „в анасон с лятото”

28.06.2012 15:45 | Видян 6597 пъти

Тази година ще сме „в анасон с лятото”

Новият клип на мастика Пещера отново предизвика интереса. Около реализацията на проекта се заформиха няколко поредни вълни от клюки, произтекли от разпространени кади в интернет. Първо главният герой Мариан Вълев (познат като Куката от Под прикритие) бе набеден, че е заменил дългогодишната си приятелка Невена с красивата червенокоса манекенка, която му партнира в клипа на мастика Пещера. След това изтекоха още кадри от снимачната площадка, на които актьорът е в компанията на победителката в Умна и красива Аделина.

В края на изминалата седмица обаче стана ясно, че всяка от красавиците в реалност е сценична партньорка на Мариан във видеото на анасоновото питие. Сред изкусителките на плажа разпознахме и Ели Рашева, която не отдавна спечели реалити формата Милионер търси съпруга, както и известната на ценителите на женската красота манекенка Силвия Бахати.

В лятната продукция на Митовски и Гочев красавиците влизат в ролята на изкусителки на плажа, а Мариан Вълев по-скоро в амплоато си на сексапилния гангстер Росен Куката. Клипът се завъртя в ефир в петък вечер, а култовият лаф: „Това е да си в анасон с лятото” вече се предава от уста на уста. Оригиналното изказване със сигурност ще е новия хит на сезона.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !