Заключват мъже за секс

26.06.2012 11:45 | Видян 2142 пъти

Заключват мъже за секс

БГ актьори що се вихрят като сексроби в най-новия българо-турски сериал "Ездачи", научи "Телеграф".

Действието в поредицата се развива в далечното минало, когато на земята властват няколко племена. Сред тях е клана емзи, който се състои само от жени.

Те живеят усамотено и държат в плен малцина мъже, които използват само за да задоволят сексуалните си фантазии. Според запознати сред гласените за главните мъжки роли актьори са звездите от „Стъклен дом" Юлиан Вергов и Бойко Кръстанов.

Кастинг

Хора от екипа разкриха, че в момента се провеждат усилени преговори още с Фахрадин Фахрадинов и Асен Блатечки. Продуцентът на поредицата Мухамер Гюлмез призна, че половината от екипа на първия турски сериал, който ще се снима у нас, ще е български.

"Засега е твърде рано да се кажe кои актьори са се явили и кои от тях са продължили напред", обяви пред "Телеграф" Габриел Георгиев - продуцент от страна на  "Ню Бояна Филм".

Той разказа, че до момента е приключил първия етап от кастингите, като имената на избраните ще бъдат обявени най-рано след две седмици.

Най-спряганото име бе това на звездата от "Столичани в повече"  Любо Нейков. Вече стана ясно, че актьорът няма да участва в "Ездачи", а преговаря с турските продуценти за други съвместни проекти с тях.

Продукцията е от 78 серии от по 90 минути всяка. Продуцент от турска страна е "Галата филм", която го изработва за телевизия "Стар". Снимките ще продължат до 2014 г.

Кланове

Сюжетът на „Ездачи" пресъздава историята на седем цивилизации, които се различават единствено по степента си на развитие. Според сценария, цивили-зационното ниво варира от едно до седем, като на първо място се нарежда най-примитивното общество.

На първо място по сценарий се нареждат хората от т.нар. железен клан. Неговите представители са слаби и бедни и живеят в малки пещери.

След тях се нареждат джанийците, артетите и самаратианите, които се занимават с отглеждане на различни видове животни.

Следват ги  ксанианите и демаренианите, които произвеждат най-различни оръжия, с които разграбват останалите кланове.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !