Елен Колева с майонезения бос на Френската Ривиера

24.06.2012 15:33 | Видян 4464 пъти | Гласували 1

Елен Колева с майонезения бос на Френската Ривиера

28-годишната актриса Елен Колева категорично отрече да е потвърждавала раздялата си с майонезения бос 53-годишния Александър Найденов. „Луди ли сте! Вече ми е омръзнало да опровергавам подобни слухове. Пишат едни и същи глупости и се питам на кого му е интересно да чете такива абсурдни неща”, разпалено коментира клюките отпреди дни звездата от Шивачки.
Тя твърди, че с бизнесмена са щастливи и са заедно. „Вече дори имаме планове за лятната си почивка”, допълва Елен пред Blife.
Според близки до двойката Александър ще заведе любимата си на Френската Ривиера. Бившата водеща на Lord of The Chefs отдавна мечтае да посети това място и няма търпение да заминат през август. Влюбените ще отскочат и до Монако, където обичат да ходят повечето световни знаменитости. Твърде вероятно е Елен и Сашо да минат и през Ница, който също е в Южна Франция. С екзотичното си пътешествие двойката тотално слага всякакви слухове за раздяла в малкия си джоб.
Младата актриса признава, че за момента няма планове да забременее. Идеята да си има бебе не било нещо, към което се стреми на всяка цена. Колева обясни и това, че не е от жените, които искат да задържат мъжете с брак или дете. „Не мога да проумея какъв е този интерес към това дали ще имам наследник. Не планирам такива неща, това е божа работа”, каза още актрисата.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

За да ме целуне някой, не трябва да...

Едно невинно целуване по устните може да се окаже нещо...

Колкото по-трудна е победата, толкова...

Колкото по-трудна е победата, толкова по-голямо е...

Няма коментари към тази новина !