Слави Трифонов на почивка с олигарх

22.06.2012 15:00 | Видян 3901 пъти

Слави Трифонов на почивка с олигарх

Залязващият тв водещ Слави Трифонов това лято ще бъде обгрижван не от кого да е, а от несебърския олигарх Чавдар Александров.

Двамата са приятели от известно време и преди седмица богаташът поканил Дългия да се поглезят из Европа, научи „България Днес". Цялата сметка, естествено, щял да плати несебърският милионер.

Двамата няма да се разхождат „по мъжки", а в компанията на балерината Мартина - годеница на Слави, и гаджето на Чочо. Воаяжът е планиран за август - тогава четиримата трябва да обиколят няколко
европейски столици. Те ще летят със 7-местното бижу „Лиърджет" - любимия аероплан на Александров, който той отдава на бизнесмени под наем за 5 хиляди лева на час. ВИП туристите ще бъдат охранявани от „едва" трима бодигардове, най-личният от които е 150-килограмова канара, пазил преди време взривения сикаджия Стоил Славов. „Чочо няма много неприятели, но Слави със сигурност има", разправял гигантът охранител. Освен че Дългия ще се вози без пари из Стария континент, той ще намаже и още нещо. 8- кратният републикански шампион по уиндсърф обеща на Слави, че ще го научи да кара състезателна яхта и да управлява сърф.

38-годишният несебърски бос притежава четири яхти и развива дейността си от години, като ги отдава под наем в целия Средиземноморски басейн. За една от тях преди време Чочо платил повече от 6 млн. евро.

Още тогава той побързал да се похвали на приятеля си Слави Трифонов, че го е направил, за да „погъделичка егото си".

„Не мога да коментирам личния живот на лицата от „Шоуто на Слави". Това е", заяви за „България Днес" Боряна Бонева, пиар на предаването. „Не знам нищо по този въпрос, нямам представа кога и къде е отправена поканата", заяви бащата на Чавдар Александров - Александър. От федерацията по ветроходство обясниха, че шефът им Александров в момента е в чужбина и не са оторизирани да отговарят вместо него.

Иначе Александров освен с яхтите и самолетите е пословичен и с любовта си към популярните гърли. Не една и две от известните ни плеймейтки, манекенки и фолкпевици са се завъртали около него. Той обаче и досега остава ерген.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Разводът с Брад Пит съсипал здравето...

Близки на Анджелина Джоли се притесняват за...

Живият Нострадамус плаши с нова пандемия

Екстрасенс, известен като „Живият Нострадамус“,...

Няма коментари към тази новина !