Върнаха лаптопа на Ирина Сарачинова

19.06.2012 15:45 | Видян 3567 пъти

Върнаха лаптопа на Ирина Сарачинова

Ирина умоляваше наглите апаши цели два месеца да се смилят над нея и да й върнат стария лаптоп заради снимките в него, пише "Всеки ден".

Нека припомним, че бандити нахлуха в дома на семейството и задигнаха два лаптопа, един таблет, мобилни телефони и пари. Ирина на седмото небе от щастие!

Само благодарение на усърдната работа на полицаите, а не на добрите сърца на апашите, Ирина си върна преносимия компютър.

Водещата била на седмото небе от щастие, когато й съобщили хубава новина. Колегите й пък издават, че радостта й била най-голяма заради пикантните фотоси и клипчета на компютъра.

Сега Иван и Ирина най-после си отдъхнали и се успокоили. Те се отблагодарили на полицаите с щедра почерпка и хиляди благодарности.

Сагата с обира на звездната двойка в крайна сметка завърши с хепиенд. Друг е въпросът, че ако е имало нещо скандално в лаптопа, то вече е попаднало в лоши ръце.

Недоброжелателите на водещата не спират да се надяват, че компроматите срещу нея ще излязат на бял свят някой ден. Не е изключено и да бъде манипулирана с тях от апашите.

Сеирджиите останаха разочаровани, а Иван и Ирина не могат да се нарадват на върнатия компютър, пише още "Всеки ден".

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Новите вълшебни думи „разрешавам” и...

Възпитавани сме, че единствените „вълшебни думички” са...

Няма коментари към тази новина !