Риана страдала от психично разстройство

14.06.2012 10:15 | Видян 1558 пъти

Риана страдала от психично разстройство

Експерти твърдят, че поп дивата Риана страда от "нарцистично личностно разстройство", което е вид психологическо заболяване, за което се заговори след поредица от отменени участия на певицата,пише dir.bg.

Приятели на изпълнителката разкриват, че тя се чувства " на предела" и напълно "изгубена".

24-годишната певица от няколко месеца е в светлината на прожекторите и лекарите вече започнаха да се притесняват за здравословното й състояние.

Според близки до звездата, Риана е физически и психически изтощена, а според психолози, анализирали поведението й, певицата може да страда от психично разстройство.

То се характеризира в постоянна нужда от внимание и възхищение по всяко време. Така специалистите обясняват поведението на неуморната Риана, която в последно време публикува свои снимки в социалните мрежи от всяко място, където се намира.

Миналата седмица певицата трябваше да лети до Лондон по работа, но в последния момент отмени всичките си ангажименти, което отново предизвика слухове за влошеното й състояние.

Миналия месец поп звездата Риана беше приета в болница, заради "изтощение и дехидратация". Една от причините, поради които 24-годишната певица може да страда от преумора, е натовареният й тренировъчен режим.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !