Шкумбата в дебютното видео на Насио

01.06.2012 17:15 | Видян 1357 пъти

Шкумбата в дебютното видео на Насио

Насио засне видеото към дебютното си парче, което носи заглавието "Приготви се". Музиката и аранжимента са на Стойчо Иванов, Юлиян Янев и Атанас Монов, а текста на самият изпълнител.

Парчето е с голям хитов заряд и със сигурност ще се наложи като един от летните хитове на 2012 година. Видеото бе заснето от режисьора Радостин Събев - Шошо и екипът му от "S.H.O Videos".

Над 20 момичета от денс студио "Deja Vu" и танцьорки и модели от компанията на Насио - "VIP Entertainment", взимат участие във видео клипа. Специално участие взима и култовия комик Димитър Туджаров - Шкумбата.

Сюжета на видео клипа, е като един късометражен филм, който със сигурност ще се хареса на хората. Снимките продължиха 2 снимачни дни, първата част е заснета в тузарска къща в кв. Драгалевци а втората бе заснета в бразилски бар в столицата.

Междувременно Насио обмисля грандиозна промоция в началото на месец Юни, на която да представи дебютното си видео, пред колеги и журналисти.

Веднага след промоцията видеото ще се завърти и по музикалните телевизии. Очаквайте Насио и хита "Приготви се" съвсем скоро!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Гледате колите и парите ми, но не...

Флойд Мейуедър реши да даде съвет на бойците и феновете,...

Няма коментари към тази новина !