Вкусът на горчив лимон става хит през лятото

31.05.2012 12:00 | Видян 1956 пъти

Вкусът на горчив лимон става хит през лятото

Вкусът на горчив лимон става хит сред потребителите през лятото. Най-топлият сезон е пикът в консумацията на напитки с такъв аромат заради забавленията и партитата на открито, и голямото разнообразие от коктейли с него.

Точно за старта на лятото Куадрант Бевъриджис, пуска нов продукт с този вкус – Evervess bitter lemon.

Горчивият лимон ще допълни вкусовете сода и тоник, които в момента марката Evervess предлага. Това е един от шестте нови продукта, които Куадрант Бевъриджис ще стартира до средата на тази година.

Evervess bitter lemon e много подходящ за самостоятелно консумиране в горещите дни и нощи. За потребителите, които търсят разнообразието, той може да се комбинира в коктейли с различни алкохолни и безалкохолни напитки.

Свежият, тръпчив вкус на напитката се постига от комбинацията на хинин и лимонов сок, а най-добрият начин да се консумира, е добре охладена.

От 2007 г. Куадрант Бевъриджис е официалният бутилировач за България на продуктите на PepsiCo (Pepsi, Mirinda, 7UP, Gatorade, Evervess), PLI (Lipton Ice Tea), Gat Foods (Prisun сокове и нектари) и производител на трапезната вода Bellissima.

Компанията е един от най-динамично развиващите се играчи на пазара, един от лидерите в негазираните напитки и водеща в сегмента на тихите напитки през последните години.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сузанита обикаля Монако по сутиен

Скандалната певица Сузанита заложи на оскъдно облекло,...

Българското име на Тибър - реката,...

Дълго време търсех паралели между името на река Тибър -...

Няма коментари към тази новина !