Ламбо пак възкръсва в "Стъклен дом"

30.05.2012 13:45 | Видян 2375 пъти

Ламбо пак възкръсва в

ДЕБНЕ ЛИ СМЪРТТА в последния сезон на сериала "Стъклен дом" или това е поредната приумица на сценаристите, чудят се зрителите няколко епизода преди края на поредицата.

Убит в сапунката вече има, след като героят на Стефан Данаилов - Димитър Касабов, умря за втори път. Той обаче няма да е жертвата на финалния сезон, научи "Всеки ден"

Хора от екипа на сапунката. както и самите зрители, са убедени, че това е конспирация и той ще се появи на бял кон, точно както се случи в първия сезон.

Затова пък всички мечтаят да видят  мъртъв бруталния Шаки, роля, която се изпълнява от Башар Рахал.

Мъжът, който дебне от няколко серии героинята на Елена Петрова Боряна Касабова и измъчва още една жена, се очертава като най-отрицателния персонаж във филма. Затова той ще бъде убитият накрая.

"Време е справедливостта да възтържествува", пишат фенове на "Стъклен дом" в интернет форумите и са убедени, че щастливата развръзка ще дойде с появата на Касабов, който е жив и отново се крие някъде, чакайки удобен момент за отмъщение срещу Николай Жеков.

Персонажът на Юлиан Вергов става все по-краен и непредсказуем и вече дори открито поръчва убийства на конкурентите си, пише още "Всеки ден".

Именно заради това зрителите не му предричат добра съдба и са сигурни, че и неговият край ще бъде като този на Шаки.

снимка: facebook

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Инфлуенсър и модел разкри страхотни...

Инфлуенсърът и модел Кристи Рен не спира с горещите...

Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

Няма коментари към тази новина !