Златка Димитрова пръска сексапил в "Сутрешен блок"

23.05.2012 11:15 | Видян 2340 пъти

Златка Димитрова пръска сексапил в

Утре (четвъртък) истинската земетръсна зона са новите епизоди на „Сутрешен блок”, които ще бъдат излъчени от 20:00 по TV7.

На комедийното шоу гостуват съблазнителната Златка Димитрова, талантливият Дидо Манчев и легендата Милко Калайджиев.

„Играя порно-звезда, но не се събличам!” – предупреждава Златка, която се чувстваше изключително комфортно пред камерите на шоуто и сподели, че телевизията е една от мечтите й.

Дидо Манчев пък влиза в ролята на новия шеф на телевизията, който се заема да промени имиджа й в най-неочаквана и, естествено, абсурдно смешна посока.

„Чувствам се много добре – изключително приятно се работи с колегите, а и е хубаво да играеш началник”, каза той по време на снимките на „Сутрешен блок”. „Пожелавам на сериала дълголетие, нека дълго да забавлява зрителите. Определено има нужда от такива продукции.”

„Като у дома си съм!” – присъедини се към мнението му и Милко Калайджиев. „Досега не съм играл такава роля, пародия на отчаян до крайност човек. Всичко е поднесено елегантно и с много хумор, но все пак, когато става дума за мустака ми, винаги съм сериозен.”

Ще успее ли Алекс Хаджибеломорски, с помощта на новия си приятел Милко, да си върне телевизията? Защо репортерът Наско ще седне на стола на Тодор Колев? И какво ще разкрие героинята на Златка – Тара Дарк, в ефира на „Сутрешен блок”?

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !