Стоичков топи Боби пред Платини

18.05.2012 17:30 | Видян 2377 пъти

Стоичков топи Боби пред Платини

Да сведе до знанието шефа на УЕФА Мишел Платини поразиите, надробени от президента на БФС Боби Михайлов, се е заканил новият му враг №1 Христо Стоичков.

Треньорът на "Литекс" поведе война с бившия си съотборник и приятел, която засега се води чрез медиите, заради отказа на вратаря да застане срещу Камата на публичен диспут с детектор на лъжата.

„Уикенд'" чу че кръгът, който стои зад гърба на легендарната осмица, подготвя „кърваво" писмо до Платини. В него щели да бъдат приложени и доказателства за корумпираното управление на Михайлов за последните седем години. „Не ми е никакъв проблем да хвана самолета и да си уредя среща с Платини. Едва ли ще бъде много щастлив да научи какви скандали е забъркал протежето му", заплашил Стоичков.

Заканите му обаче засега въобще не стряскат Михайлов. Легендарният вратар на „Левски" се ползва с връзки пред бившия капитан на Франция. Не е тайна, че двамата са като дупе и гащи. Поне десет гласа допълнително уредил Платини, за да влезе президентът на БФС в Изпълкома на УЕФА. Боби събра 28 гласа и влезе от раз в шефското тяло. Освен това Боби е и шеф на една от най-важните комисии на УЕФА - съдийската. Постовете в евроцентралата му бяха уредени като благодарност за това, че Михайлов бе един от първите президенти на футболен съюз, които официално подкрепиха кандидатурата на знаменития французин за лидер на европейския футбол.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Няма коментари към тази новина !