Тери Хачър отлъчена от "Съпругите"

18.05.2012 17:15 | Видян 4676 пъти

Тери Хачър  отлъчена от

Враждата на Тери Хачър с нейните колежки от сериала „Отчаяни съпруги" Ева Лонгория, Марша Крос, Фелисити Хофман и Ванеса Уилямс намери публично проявление тези дни. Екранната Сюзън Майер не бе поканена да присъства на партито, организирано от колежките й по повод края на хитовата тв поредица.

Според сайта „Селебъз" Тери не фигурирала и в благодарствената картичка, с която останалите звезди на продукцията се простили с екипа. Там пишело: "Надяваме се във всички ваши бъдещи приключения да носите малка част от нашата любов. Благодарим ви за тези магически 8 години. Подпис: Ева, Марша, фелисити и Ванеса".

„Момичетата не се разбират с Тери. Затова и организираха купона без нейно участие", твърди човек от техническия персонал на сериала. Той разкрива още, че Хачър от години се била изолирала от другите актриси, а през последните два сезона разривът между нея и колежките й бил тотален. Причина за враждата им е хонорарът, който взимала Тери за ролята си на Сюзън. Тя получавала много повече от останалите звезди, а успяла да прибави и още милион към сметките си, издавайки книга с мемоари.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Близо 100 000 японци са на възраст...

Броят на хората в Япония на възраст над 100 години е...

BMW разтърси екипа си за дизайн

От 1 октомври в дизайнерските екипи на BMW Group...

Няма коментари към тази новина !