Мис Силикон 2011 кандидатства в Полицейската Академия

16.05.2012 12:45 | Видян 2879 пъти

Мис Силикон 2011 кандидатства в Полицейската Академия

Носителката на титлата Мис Силикон 2011 Лили Иванова, която неотдавна отпразнува рождения си ден, по цял ден чете книги и усъвършенства спортната си подготовка. Причината е, че Лили е решила това лято да кандидатства в Полицейската Академия в Симеоново.

Амбициозната красавица си е избрала специалност “Вътрешна сигурност” и на всяка цена иска да се развива професионално в тази област.

“Загърбих малко светския живот, скандалите и всичко останало. Ходя на уроци по българска история и съм се фокусирала изцяло върху кандидатстването. Освен това по цял ден спортувам и покривам нормативи”, категорична е силиконката.

От много време насам тя е коренно различен човек, който поставя пред себе си конкретни планове за бъдещето си. Само преди месец Лили е получила и предложение да води тв предаване по Интернет, което ще приканва дамите в България да живеят здравословно, да се хранят разделно и да спортуват активно. Проектът трябва да стартира през есента и след като минат изпитите й, миската ще се посвети изцяло на тази си кауза.

Ликът на Лили Иванова скоро ще грее от билбордове, които ще рекламират четвъртото поред издание на конкурса Мис Силикон, което ще бъде на 20 юли в Слънчев бряг.

“Ще предам с удоволствие короната, но най-хубавото тази година е каузата на надпреварата: Не на фалшивия силикон! На младите момичета редовно трябва да се дават съвети за опасния силикон, некачествените импланти и въобще за пластичните интервенции, които си правят непрекъснато. Според мен трябва съвети и от психолог, за да не се прекалява с пластиките”, смята бъдещата следователка.

Свободното си време Лили прекарва с близки и с дъщеричката си, която обожава. “Мисля позитивно и съм сигурна, че ми предстоят само хубави моменти”, споделя Мис Силикон 2011.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

Няма коментари към тази новина !