Краят на света настъпва след три дни

15.05.2012 14:00 | Видян 1426 пъти

Краят на света настъпва след три дни

Краят на света наистина настъпва през 2012г. и то само след три дни – тази новина научават съседите в следващия епизод на комедийния сериал „Етажна собственост” в четвъртък.

Паниката плъзва във всички домове и не дава мира на съседите от блок 25 в кв. „Надежда”. Както винаги военният Джамбазов (Антон Радичев) взима смело решение в кризисната ситуация. Той преустройва склада на кръчмаря Пепо (Валентин Владимиров) в мазето в изрядно бомбоубежище. В бункера разстроените съседи се подготвят да посрещнат големия край на техния малък свят. Дори домоуправителят Величко (Явор Гигов) и жена му Мими (Милица Гладнишка) за пръв път нямат разногласия, избирайки последното нещо, което искат да направят преди всичко да приключи.

Единствената, която не се трогва толкова от бедственото положение, е хубавицата Гери (Милена Маркова). Тя изобщо не вярва, че краят на света ще настъпи - не и преди да е станала известна! Това е мечта, която Гери преследва, откакто е дошла от провинцията в София и за да я сбъдне, е готова дори на най-страшното – да откаже цигарите. Ако успее да ги спре, Гери по-лесно ще получи роля в телевизионна реклама.

Каква голяма изненада очаква съседите и ще успеят ли да оцелеят, предстои да разберем в „Етажна собственост” този четвъртък, на 17. Май, от 21ч. по Нова телевизия.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Няма коментари към тази новина !