Нов хит в Европа: Секс срещу видео

07.05.2012 10:45 | Видян 2248 пъти

Нов хит в Европа: Секс срещу видео

Нови промоции, които удариха в земята конкуренцията в областта на платената любов, предлагат жриците в Прага. Клиентите на проститутките в чешката столица могат да минат гратис, само ако се съгласят да бъдат заснемани с камера.

Оказа се, че напливът в големите бордеи там е наистина голям и вече става с предварително записан час. Когато мераклията е пред вратата на бардака, той трябва да позвъни и да съобщи номера на своята резервация, за да бъде допуснат.

Преди да се качи, клиентът подписва декларация за съгласие. Похотливият мъж се съгласява на заснемане и излъчване на всичко, което прави в стаята заедно с проститутката. Случващото се в стаичките се излъчва на живо в сайтовете на бардаците и зрителите там могат да проследят действието в реално време до най-малкия детайл срещу заплащане.

Междувременно от другата страната на кълбото в САЩ скандали с проститутки тресат Сикрет сървис. Колумбийската пищна красавица, която стана причина за гръмналите секс истории, проговори за първи път и нарече агентите, грижещи се за сигурността на американския президент Барак Обама „глупаци”.

25-годишната Дания Лондон Санчес водела двойнствен живот, като съчетавала майчинството и професията на рецепционистка, с професията на компаньонка.

Тя разказа, че преди срещата на върха на американските страни в средата на април е била наета за една нощ от агент, пристигнал в Картахена заедно със свой колеги да подготви всичко за пристигането на Обама.

Двойката се договорила за тарифа от 800 евро и Дания прекарала цяла нощ в хотела, в който били отседнали.

На сутринта обаче отказали да й платят договорената сума, дали й само 27 долара за такси. Когато Дания се ядосала и поискала да дойде полиция, колегите на загазилия агент успели да съберат 250 долара, които дали на жената.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Бащата и братът на Ергенката Надежда...

Бащата на Надежда Вишева, която стана финалистка в...

Отиде си най-старата жена в Гърция,...

Най-възрастната жена в Гърция е починала на 119-годишна...

Няма коментари към тази новина !