Уилям и Кейт честват първата си годишнина

30.04.2012 09:00 | Видян 1854 пъти

Уилям и Кейт честват първата си годишнина

На 29-ти април херцог Уилям и съпругата му - херцогиня Кейт навършиха първата годишнина от сватбата си. Първоначално се знаеше, че младото семейство ще направи скромен празник в тесен семеен кръг, но вече има и слухове, че двамата са заминали на романтичен уикенд, на тайно място.

Точно преди година сватбеното празненство събра около един милион души по улиците на Лондон и заковаха близо 2 милиарда пред телевизорите по цял свят.

Миналата година с пищна церемония Кейт и Уилям си казаха "да" и се превърнаха във всеобщи любимци. След една година, според психолози, те са върнали вярата на британците в силата на монархията.

Кейт и Уилям наеха къща на малък остров, а не избраха дворец, така съвсем се доближиха до нормалните британски семейства. Той е пилот в Кралските ВВС, тя пазарува в местния супермаркет - двамата разхождат кучето си в парка.

Катрин безспорно спечели сърцата на хората и беше обявена за модна икона, която промотира изцяло британски дизайнери и марки.  

Сега надеждата на кралските поданици е младото семейство да намери време за бебе. Според запонзати обаче, до края на тази година подобно събитите не се очаква.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

На 1-и май започва Националният...

И този май на голям екран ще бъдат показани всички...

В новата реалност в Темата на NOVA

Как изкуственият интелект ни променя? Как влияе върху...

Няма коментари към тази новина !