Ивана отровена с храна

23.04.2012 15:30 | Видян 2361 пъти | Гласували 1

Ивана отровена с храна

Фолк звездата Ивана е била отровена преди седмица с храна в китайски ресторант, научи "Всеки ден" от нейни приятели.

Певицата хапнала в крайпътно заведение след среднощно участие. Минути след като замезила обилно с пиле в сладко кисел сос обаче се почувствала зле и започнала да пребледнява.

Шофьорът й и вярната й музикантка Стояна веднага я откарали в спешния център в Пловдив. Бързата лекарска намеса спасила Ивана от сериозни усложнения, тъй като тя е много податлива на отравяния и както е известно, от години страда от тежка алергия.

Медиците й направили промивка на стомаха и я оставили на системи до края на нощта, за да се презастраховат срещу токсичен шок.

За щастие навременната реакция дала добри резултати и фолк звездата била освободена за домашно лечение още сутринта.

Лекарите обаче й назначили строг хранителен режим и Ивана от няколко дни кара само на вода, варени картофи и неподсолен ориз.

Приятелите на певицата я съветват да съди китайския ресторант, в който са я отровили, но звездата не желае да се замесва в скандали.

Тя обаче е сигнализирала инспекторите по контрол на храните и опасното крайпътно капанче ще бъде проверено, пише "Всеки ден".

Оказало се, че това не е първият случай, в който любители на китайските блюда попадат в болница след обилно похапване с екзотичните специалитети.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хванаха селски кмет да шофира под...

Задържаха кмета на скандалното село Малорад да шофира...

Втора знаменитост е свързана със...

Втора знаменитост е свързана с разследването на смъртта...

Няма коментари към тази новина !