Врачански и Ламбо провалят "Стъклен дом"

18.04.2012 16:15 | Видян 2784 пъти

Врачански и Ламбо провалят

Mудното действие и най-вече слабата игра на актьорите от "Стъклен дом", който се излъчи в ефира на бТВ в понеделник, изнервиха зрителите и ги накараха да пишат гневни послания до продуцентите.

Че Елена Петрова не го умее актьорското майсторство, не е новина, но ако някой провали сезона "Спасението", то това ще бъдат звездите Калин Врачански и Стефан Данаилов.

По всеобщо мнение на зрителите двамата са видимо отегчени от образите си и без никакво желание се превъплъщават в тях, пише "Всеки ден".

Ламбо пък е повече от неубедителен, докато го играе влюбен в неизвестна българка в Италия. Дамата също се държи като дърво, докато му се обяснява в любов. Изобщо т.нар. романтични сцени са един лош театър на абсурда и вместо да помагат на филма, го закопават.

Според мнозина от екипа на сериала причина за лошата игра на актьорите и мързела, с който пресъздават образите си, се дължи на ниското заплащане.

За последния сезон хонорарите им били орязани наполовина в сравнение с първия. Никоя от звездите обаче нямала избор и се налагало да играят за мизерни пари заради договорите, с които са обвързани.

Единствените двама актьори, които се справят с ролите си, както винаги, това са Асен Блатечки и Краси Ранков.

Чарли и охранителят Ставрев си тежат на местата може би защото техните образи са най-добре измислени от сценаристите.

Героинята на Радина Кърджилова продължава да се разкъсва между Дани и Чарли и това май започва неистово да дразни зрителите.

Изобщо ако сезонът продължава в този дух, май финалът му ще бъде видян от малцина, особено на фона на силен сериал като "Седем часа разлика".

снимка: бТВ

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

М. Бакалова с главна роля в US комедия

Актрисата Мария Бакалова получава главна роля в бъдеща...

Сашо Кадиев игроман зарибен по Dota 2

Синът на Катето Евро, Сашо Кадиев обяви в Instagram, че...

Няма коментари към тази новина !