Валери излезе в майчинство

18.04.2012 11:45 | Видян 3167 пъти

Валери излезе в майчинство

Валери Божинов и Николета Лозанова най-сетне са у дома и се грижат съвсем сами за малката си дъщеричка Никол. Това съобщиха щастливите родители пред „Всеки ден". Бележките на родилката вече са минало и всички в семейството се чувстват добре.

Единствено появата на лика на малката Никол в столичен вестник разстрои фамилията. Николета и Валери са доста разочаровани, че някой се е добрал с измама до снимки на бебето им и се чувстват огорчени.

Според двамата фотосите са направени от санитарка от болницата „Света София", в която на 1 април се роди най-чаканото светско бебе на годината. Жената вероятно е имала нужда от пари да посрещне великденските празници и за това е продала лика на невръстното момиченце.

„Снимката е била направена не без помощта на хора от болницата, сигурна съм и съм много разочарована от това. Не ме е предала моя приятелка, защото такава снимка аз нито съм правила на Никол, нито пък съм разпращала по телефона на приятелки", сподели Николета.
Кадърът е направен в един от редките моменти, в които Никол не е била в стаята на майка си. Тя подозира, че дъщеря е й снимана в помещението, в което санитарките преобличат новородените и сменят памперсите им.

Достъпът до тях обаче е строго забранен за външни лица и без вътрешен човек е невъзможен. От болницата заявиха пред „Всеки ден", че е започнала проверка и до приключването й отказват коментари.

Валери Божинов пък продължава да отсъства от тренировъчния процес в „Лече" заради новородената си дъщеричка. Втора седмица националът е неотлъчно до Никол  и Николета и направо може да се каже, че си е взел майчинство.  

От клуба проявявали разбиране за важни събития в живота на футболистите си, като раждането на децата им, и не създавали проблеми. Вчера  Божинов  даже изкара половин ден сам с дъщеря си, докато съпругата му имаше среща с доктора си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Везенков ще съжалява, НБА е друга...

Министърът на младежта и спорта в служебното...

Селена Гомес показа пищна гръд, а...

Селена Гомес сподели някои от най-расовите си снимки до...

Няма коментари към тази новина !