Пребиха гаджето на Преслава

17.04.2012 12:15 | Видян 8786 пъти

Пребиха гаджето на Преслава

Мутренски бой за сърцето на Преслава навръх Великден окървави центъра на София, узна „Всеки ден" от очевидци на масовото меле. Този път пострадал е гаджето на чалга дивата - Жоро Бирмата, който е бил нокаутиран в малките часове на 15 срещу 16 април пред паркинга на заведение точно срещу Народното събрание.

24-годишният Жоро Бирмата излизал от клуб „Текила" заедно с Преслава и с двама от гардовете си,  когато е бил нападнат от петима охранители на Димитър Спасов - Митко Каратиста.

Според присъствали на кървавата саморазправа самият Митко Каратиста, бивш зет на Стефан Софиянски, е предвождал наказателната акция. Схватката е приключила бързо - двама от гардовете на Жоро Бирмата били проснати в безсъзнание на паважа, а Митко Каратиста лично се саморазправил с баровския наследник. Нападателите раздали мутренско правосъдие за по-малко от минута, след което се изнесли с два тъмни автомобила.

Според различни интерпретации на екшъна, най-тежко пострадал бил 25-годишният син на бивш полицейски началник отпреди 1989-а, който купонясвал заедно с Жоро Бирмата и с Преслава във фаталната нощ. Пребитото гадже на чалга дивата и окървавените му гардове отказали категорично да бъде повикана лекарска помощ и малко след мелето се изнесли в неизвестна посока.

Какво точно е породило мутренския бой, засега не е известно. Из нощна София обаче коментират, че най-вероятната причина за свадата между Каратиста и Бирмата е свързана с Преслава. Преди около месец чалга дивата била обект на свалки от страна на Митко Каратиста в „Силикон". Преслава не отвърнала на напористия ухажор, който впоследствие я тормозел с неприлични есемеси.

Възможно е Жоро Бирмата и Митко Каратиста да са имали предишен вербален сблъсък, за който да не се е разчуло. Това обаче е малко вероятно, като се има предвид, че и двамата агресивни младежи движат с внушителна охрана
.
Според друга версия на изненадващото нападение, то е било поръчано за отмъщение от Цветелин Маринов - Цуни, доскорошно гадже на Преслава.
Бившият зет на Стефан Софиянски има делови отношения с родителите на Цуни. Запознати твърдят, че охранителната фирма на Митко Каратиста охранява от 2 години насам земеделските площи на фамилията на Цветелин Маринов - Цуни, а договорът е за десетки хиляди лева месечно.
                        
Навръх   14  февруари Цуни бе пребит от охраната на Жоро Бирмата в добилия черна слава чалга клуб „Домби", а  след  кървавия екшън Преслава официално обяви връзката си с наследника на висаджията  Евлоги Станоев - Бирмата.

„Цуни стана за резил на цяла София - като нищо Митко Каратиста е мъстял на Малката Бирма заради
накърнената чест на Цуни и родителите му", предполагат столичани.
Димитър Спасов - Митко Каратиста е бивш годеник на Елена Софиянска, голямата дъщеря на бившия столичен кмет Стефан Софиянски. Преди повече от година Каратиста се раздели официално с изгората си, но според някои разлъката е фиктивна и продиктувана от желанието на политика с вечната усмивка да не го свързват с мутренски изпълнения.

Иначе Митко, който е шампион по карате и има над 30 медала от различни състезания, е собственик на мощна охранителна фирма, която охранява стотици хиляди декари земеделска площ в района на Велико Търново, Плевен, Горна Оряховица, Габрово и Ловеч. Митко Каратиста контролира и охраната на няколко столични заведения и често предизвиква жестоки побои.

Бившият зет на Софиянски е станал нарицателен с патологичната си ревност, която изпитва към изгората си Елена. Казват, че Димитър Спасов пребивал безпричинно всеки, който заговорел щерката на Софиянски.
Потърпевшият Жоро Бирмата, макар и да не е в категорията на Митко Каратиста, също има
досие на агресивен побойник.

Синът на стария столичен тарикат Евлоги Станоев - Бирмата, който някога бе ортак с Митко Маймуняка, забърка името си в няколко мутренски мелета през последната година и половина. Малката Бирма се придвижва с няколко охранители и с други баровски синчета, които често предизвикват безредици из нощна София.

Заради хулигански прояви кариерата на Жоро Бирмата като обещаващ футболист приключи още в зародиш. 17-годишният милионерски наследник, който бе сред най-добрите футболисти в юношеския тим на ЦСКА, преби съдията на дербито „Левски" - ЦСКА и бе изхвърлен от футбола за 2 години.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Мъж, загубил пениса си при катастрофа...

Мъж, който загуби пениса си при ужасяваща катастрофа с...

Александър Карелин - най-великият...

Миналата седмица ви показахме кои са най-нацепените...

Няма коментари към тази новина !