Моника Белучи е любимото лице на Диор

11.04.2012 17:45 | Видян 4062 пъти | Гласували 1

Моника Белучи е любимото лице на Диор

В края на 80-те и началото на 90-те години Моника Белучи е топмодел. Е, не е от ранга на Клаудия Шифър, Наоми Кемпбъл, Синди Крауфорд, Кристи Търлингтън и Линда Еванджелиста – на тях им викат супермодели.

Все пак сочната италианка работи с някои от най-големите дизайнери и модни къщи. И оттогава е любимка на смятаните за най-изискан и за най-фолкаджийски бранд в индустрията на стила: съответно Диор и Долче и Габана.

В момента Моника Белучи е едно от няколкото лица на Диор. Тя е символ на парфюма Poison или Отрова, който с леки модификации вече четвърт век храни модната централа. Най-хубавата италианка, вече

световна кинозвезда,

е избрана за емблема и на сериите декоративна козметика – гримове и червила на бранда. Отново Моника рекламира продукти за кожа от така наречената бяла козметика на фирмата. В няколко поредни кампании тя е лице и на чантите Диор.

Всички тези задачи са твърде отговорни. Причината е, че в света на парфюмерията и козметиката Диор, също както и във висшата и елитната мода, е на върха, на който си оспорва първото място с кръвния враг Шанел.

При чантите и кожените аксесоари брандът пък се бори с Ермес, Луи Витон и Гучи за лидерската позиция.

Една грешка с рекламното лице би струвала много милиарди

на втория най-богат човек в цяла Европа Бернар Арно. А той не се шегува с парите. Неговите лица винаги са жени на върха, ползващи се с моментна, но и с дълготрайна популярност и имащи безупречен имидж. Това важи и за мъжете, при които от няколко години любимец на Диор е британският актьор Джуд Лоу.

Коз на Моника Белучи е и фактът, че тя прекарва много от своето време в Париж, а не в своята родна Италия. Причината е, че е женена за истински парижанин и не по-малка звезда – актьора Венсан Касел.

Заради ангажиментите си към Диор, през последните две и половина до три години Моника Белучи почти не може да намери време за снимки в киното и го е оставила на заден план.

Приходите от рекламните кампании за Диор, а напоследък и за другите й приятели в модата – Долче и Габана, компенсират щедро тази отдаденост на стила.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Няма коментари към тази новина !