ГЕРБ хареса Софи Маринова за депутат

06.04.2012 13:30 | Видян 2105 пъти

ГЕРБ хареса Софи Маринова за депутат

Ромският славей Софи Маринова влезе в храма на политиката. Появата й в Народното събрание предизвика изненадващо признание на зам.-шефа на групата на ГЕРБ Искра Фидосова, което  й очерта партийна кариера. След като проследи развълнувана изпълнението на певицата, Фидосова заяви, че е крайно време да има ромски представител в парламента. „Защо това да не е Софи Маринова”, подхвърли тя.

Малко преди това легендарното „Джелем, джелем” пък прозвуча в парламента. Пристигането на Софи Маринова в Народното събрание предизвика невероятна еуфория, която не бе виждал почти никой политик. Клубът на Народния представител се пукаше по шевовете, а камерите се блъскаха една в друга. Само Бойко се радва на такъв рейтинг, шушукаха депутати.

Цялата в черно – в стилен черен костюм, и безкрайно високи обувки, Софи все пак бе разголила пъпа си. Усмивката не слезе от устата й през цялото време. Преди да изпее песента, с която ще ни представи на „Евровизия“ – „Любов без граници”, Софи призна пред депутати и журналисти, че е притеснена, „но приятно притеснена”. Била съм и в Европейския парламент, но тук, на родна земя се чувствам много по-положително и по-усмихнато”, призна звездата.

Химнът на ромите развълнува всички, тъй като Софи го изпя на живо, без музикален съпровод. „Любов без граници”- това е моето послание и всички да се обичат и да се усмихват повече, каза певицата. Малко преди това, тя разкри, че ще пее сама на „Евровизия”, без балет, но пък внимателно подготвя визията си със стилисти и гримьори. Ще се постарая да не ви засрамя и да ви представя в най-добрата форма. Не съм суеверна, но ако става дума за ритуал за успех синът ми Лоренцо ще е с мен в Баку, с него се чувствам най-силна и естествено, ще се помолим на Господ да бъде с мен на сцената и да се представим добре, прояви обезоръжаващата си откровеност Софи.

Искра Фидосова пък сподели, че много пъти звездата е пяла в нейния избирателен район – Монтана. Дори знаела наизуст нейната песен за „Евровизия“. Напевът на Софи „Обичам те” пък най-допадал на френски на зам.-шефката на герберите в парламента.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Oбсъдиха организацията на...

Зам.-министърът на младежта и спорта Петър Младенов и...

Издирват криптокралицата Ружа...

Ружа Игнатова се издирва в Атина – под това заглавие...

Няма коментари към тази новина !