Томов се лиши от брадавица

20.06.2008 14:30 | Видян 21159 пъти | Гласували 1

Томов се лиши от брадавица

Александър Томов може да е всякакъв, но кой ще отрече, че става по-красив?! И не за друго, ами си е махнал знаменитата брадавица. Заради кожното образование на носа, което беляза неговите години на преход, някои шеговито го сравняваха не само с анимационния герой Лупи, но и с приказната героиня Баба Яга.
Според разкритията на колегите от 168 часа другите промени, които Кремиковско – цесекарския период донесе на момчето без късмет, са огромна къща на южните скатове на Витоша в село Студена и доста по-млада от него приятелка. Забавното е, че дамата, която работела в галерия, не се придвижвала от вилната зона до София с високопроходимия мерцедес на Томов, а с маршрутка, сочи прочуването на 168 часа.


Няма да питаме как човекът, който твърди, че не е взел заплата, хонорар и други финансови облаги от ЦСКА, е спастрил шестцифрената сума, за да построи дома си. И как е спечелил младата интелектуалка. Помни се, че евролевакът е имал и други музи. Най-известната е носителката на короната Кралица на красотата Бояна Димитрова. Говори се, че тя му позволила да я заведе на шопинг в Милано, но понеже не попадала сред числото на неговите симпатизанти, побързала да вземе покупките и да хване първия самолет по обратния път, преди да е станало късно.

продължи >>

Етикети: ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Няма коментари към тази новина !