Theophilus London в клуб Pork Pie на 30 май

29.03.2012 14:15 | Видян 1342 пъти

Theophilus London в клуб Pork Pie на 30 май

Theophilus London ще пристигне в София с целия си бенд за един запомнящ сe концерт, в клуб “Pork Pie” в Борисовата градина.

Артистът на Warner Bros е третият американски изпълнител, след Kon & Amir и Raul Midon, който пристига в София по покана на ReelFeel и с подкрепата на ирландското уиски Bushmills.

За разлика от всички събития до сега на ReelFeel, концерт на Theophilus London е първият, който ще се проведе на открито.

Организаторите от ReelFeel се спират на “Pork Pie”, заради голямия капацитет на клуба и възможността той да бъде преобразен във вид, отговарящ на класата и стила нa Тheophilus London, както и на най-прeтенциозните слушатели.

Модна икона и музикално явление са двете най-чести определения за Theophilus London. Култовият му имидж е съчетание от екстравагантен стайлинг на обличане и невероятно естетски усет за преплитане на многобройни стилове от рап, през електрофънк до инди и поп звучене.

Именно с тази комбинация от качества младият артист покори едновременно музикалните класации на радиостанциите по земното кълбо и първите страници на най-влиятелните модни издания.

Автентични и неподправени Theophilus London и неговият бенд са избрани за едни от нюйоркските Bushmills Brothers, точно, както и българските, с които ирландско уиски си партнира у нас.

В продажба в мрежата на Eventim са пуснати ограничено количество промоционални билети за концерта на цена от 15лв. 

От 20 април цената на билета ще бъде 20 лева, а в деня на събитието, на входа на Pork Pie ще се продават срещу 25 лева.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Александра има човек до себе си:...

"С Александра сме официално разведени. В Инстаграм си...

Учените откриха „трето състояние“...

В научнофантастични филми като „Франкенщайн“ и...

Няма коментари към тази новина !