Бербатов признал за интерес от Италия

27.03.2012 12:30 | Видян 1820 пъти

Бербатов признал за интерес от Италия

Димитър Бербатов признал пред свои приятели, че в момента разглежда две оферти от италиански клубове, пише изданието “Датаспорт”. Според него със сигурност един от тях е Ювентус. “Старата госпожа” има интерес към българина от доста време, но шефовете на клуба са решени да го доведат в Торино през лятото.

Зелена светлина им даде и решението на сър Алекс Фъргюсън да пусне Берба при добра оферта. Манчестър Юнайтед е готов да пусне рекордната си покупка срещу 8-10 млн. евро. Това е по силите на Юве. По този начин ще бъде спазено и желанието на нападателя да премине в клуб, който играе в Шампионската лига. В момента торинци са втори в класирането и със сигурност ще играят в турнира през следващия сезон.

Интерес към Бербо има и от испанските Валенсия и Малага. Немският Хановер също брои българина в трансферните си планове. Турският гранд Галатасарай обаче се е заел сериозно с операция “Бербатов”. Българинът е №1 в трансферния списък на “Чим-Бом”.

Старши треньорът на турския гранд Фатих Терим ще има сериозна сума за летни трансфери, за да може да сглоби състав, който да участва в Шампионската лига. Първи в списъка на Императора е Димитър Бербатов, а втори е футболистът на Реал Мадрид Хамит Алтънтоп.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Сериалът Тревожност с награда...

Дни преди официалната му телевизионна премиера – на 29...

Почина легендарната британска актриса...

На 89 години почина една от гранддамите на британското...

Няма коментари към тази новина !