Серена ахка по Гришо в Маями

27.03.2012 09:30 | Видян 1870 пъти

Серена ахка по Гришо в Маями

Бившата №1 в тениса Серена Уилямс беше сред малкото зрители на трибуните по време на историческата победа на Григор Димитров над 7-ия в света Томаш Бердих (Чех) от 3-ия кръг на Мастърса в Маями (САЩ). Както е известно, 20-годишният хасковлия разпра чеха с 6:3, 2:6, 6:4 и така за първи път записа успех над представител от Топ 10. Едрогабаритната кака Серена (30), която също е убедителна в женския поток на турнира, очевидно много се вълнуваше при всяко отиграване на нашия, с когото преди 2 месеца в любовна афера я заподозря таблоидът Ню Йорк Пост. "Наш шпионин ни каза, че двойката обядва заедно в ресторант Авеню в Париж и след това се отправили на романтична разходка из улиците на Париж, където Уилямс има апартамент", написа вестникът.

Впрочем, тв камерите в Маями съвсем недвусмислено следяха реакциите на яката американка, чиято сестра Винъс също е голямо чудо в тениса.
„Серена ми е добра приятелка. След мача дойде в съблекалните... не, не в съблекалните, а във фитнеса и ме поздрави. Беше много мило от нейна страна“, заяви Гришо в интервю след триумфа си над Бердих, на когото си отмъсти за поражението на Хопман Къп в началото на годината. Припомняме, че именно на въпросния турнир в Пърт (Авл) шампионът за младежи от Уимбълдън 2008 бе забъркан в романс с първата ни ракета при дамите Цветана Пиронкова.

Днес Гришо, който с победата си над Бердих отново се завръща в Топ 100 и вероятно ще заеме 85-о място, а и ще прибере над 43 000 долара, среща 9-ия в света Янко Типсаревич в четвъртфинала. Сърбинът има две победи над нашето момче през 2011-а, като в тях не е загубил дори сет.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Няма коментари към тази новина !