Алисия: Ники е българският Бекъм

23.03.2012 16:00 | Видян 4128 пъти

Алисия: Ники е българският Бекъм

Поп-фолк певицата Алисия сравни своя любим Ники Михайлов с английската футболна супер звезда Дейвид Бекъм. Изпълнителката обаче подчерта, че не става въпрос за физическа прилика, а за сходство в имиджа на вратаря на на Националния ни отбор и халфа на ЛА Галъкси, пише в.Телеграф.

Визия

Алисия направи това откровение пред списание "Нов фолк". "По принцип не обичам такива сравнения, но за мен е един-единствен и това е Ники Михайлов. Защото, освен че е много добър като футболист, е и мъж, който изглежда много хубаво и се развива в много добри посоки. За друг не се сещам" категорична е изпълнителката на хита "На "ти" ми говори".

Интересното е, че до преди няколко години, подобни твърдения излизаха от устата на Алисия  по адрес на бащата на детето й Валери Божинов.  

След като нападателят я смени с плеймейтката Николета Лозанова обаче, звездата на "Ара мюзик" напълно е забравила за това  и си има нов фаворит-своята нова гореща любов Николай Михайлов.   

Пример

Извън терена Николай Михайлов често се включва в благотворителни кампании. Вратарят на националния ни отбор, стартира проекта "На училище с усмивка", която има за цел да помогне на българските ученици в малките класове, като улесни техния учебен процес.

Освен това Ники беше лице на Българския Червен кръст по време на акцията "Нашите спортисти в подкрепа на живота" и посланик на добра воля на инициативата "И аз мога", която се опитва да запознае обществото с проблемите на децата в нужда и да помогне за тяхното интегриране.

Освен това през май миналата година Михайлов зарадва пловдивчанката Радостина Делева, като беше неин кавалер на абитуриентския й бал.     

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Хайди Монтаг топлес в пищна фотосесия

Хайди Монтаг разголва всичко за една от най-расовите си...

Канибал, сервира човешка плът на...

Осъден насилник на деца е обвинен, че сервира човешка...

Няма коментари към тази новина !