Ъшър:Не купувайте албума на Адел

23.03.2012 11:00 | Видян 1751 пъти

Ъшър:Не купувайте албума на Адел

Ъшър призова хората, под формата на шега,  да не купуват последния албум на Адел.Причината за странните призиви се крие във факта, че в момента албумът на певеца "Confessions” от 2004 г. е най-добре продаваният албум от 2000 г. насам.Адел обаче е на път да свали "Confessions” от трона му, благодарение на проекта си "21", съобщава Digital Spy.

"Трябва да си призная, че казах на няколко души да не купуват новия албум на Адел, защото не искам тя да подобри рекорда ми", заяви Ъшър в Capital Breakfast Show. Певецът обясни, че харесва Адел, но тя е съвсем близо до първото място, а той не е готов да падне в класацията.

Междувременно Ъшър използва времето си за промотиране на седмия си студиен албум. Водещият сингъл "Climax” ще излезе съвсем скоро – на 16 април.Освен това изпълнителят потвърди, че му предстои сътрудничество с Labirinth по новия албум. Той разкри, че е истински фен на Labirinth и отдавна е търсил възможност да опознае по-добре британския музикант. Ъшър е имал този късмет по време на турнето си с рапъра Тайни Темпа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !