Дичо разказва за новата си любов в „Търси се...”

19.06.2008 12:59 | Видян 19496 пъти

Дичо разказва за новата си любов в „Търси се...”

Коя е новата любов на Дичо? Отговора на този въпрос зрителите ще разберат в токшоуто „Търси се...” тази събота, 21 юни, от 11.00 часа по bTV. Бившият фронтмен на „Д2” ще разкрие, че в живота му има жена, която безумно обича. Новата половинка на Дичо живее в чужбина и е запалена по бокса също като него. Преди гостът да разкаже за сегашните си любовни изживявания водещите Меги и Нели ще го срещнат с бившата му дългогодишна приятелка – топмодела Диляна Попова. За първи път тя ще разкрие истинската причина за тяхната раздяла, както и чувствата си към Дичо в момента. Нейното желание да танцува танго ще бъде изпълнено в студиото на „Търси се...”. Дали обаче Дичо ще се справи със стъпките на танца – зрителите ще видят тази събота.

Другата вълнуваща среща за певеца е с неговата майка, която единствено в „Търси се...” ще разкаже колко емоционален и забавен е той като син и колко добър готвач е. Дали Дичо ще успее да имитира толкова добре птици и животни както своя баща – зрителите ще разберат от предизвикателството на майка му. Най-близките приятели на певеца – Лора Караджова и Део - ще разкрият какви са култовите номера, с които той забавлява хората. Един от тях е да се преоблича като жена. Затова Део и Лора ще го предизвикат да облече пола, да обуе обувки на токчета и така да изпълни любимата им песен „Сбогом, моя любов” в студиото. Заради огромната страст на Дичо към бокса Меги и Нели ще го срещнат с личния му треньор Краси Чолаков. Кой ще победи в боксовата среща между него и една от водещите – зрителите ще видят в „Търси се...”. От музикалните среди за приятелството си с певеца ще разкажат членовете на група „Акага” и Наско от БТР.

Най-голямата изненада за Дичо ще бъде появата в студиото на учителката му по пеене, при която той ходи на уроци още от времето на „Д2”. Има ли какво още да учи той в пеенето -  ще стане ясно в предаването.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Няма коментари към тази новина !