Теодора засне видеоклип на македонска песен

18.06.2008 15:10 | Видян 4134 пъти

Теодора засне видеоклип на македонска песен

Примата на „Diapason Records” направи видеореализация на песента „Отвори се, Земьо”. Синеоката красавица пътува през почивните дни до гр.Мелник, за да осъществи една своя отдавнашна мечта. А именно да клипира песента „Отвори се, Земьо”, с която спечели Трета награда за авторска македонска песен на „Пирин фолк – Сандански 2005г.”.

Както е известно, Теодора подготвя фолклорен албум, и тази песен също ще бъде включена в него.  Затова тя реши да заснеме и клип. „Винаги съм казвала, че народната музика ми е голяма слабост – откровена е певицата – Все пак оттам съм тръгнала! Исках да заснема тази песен по много причини. Едната е, че с нея спечелих награда на Пирин фолк през 2005-та година, а и е стойностна! Така хората ще ме видят и в по-друга светлина, ще разберат, че аз пея не само поп-фолк, а и народна музика” – призна Теодора.

Песента е по текст на Дали Иванова, а музиката и аранжимента са на Максим Горанов. Заради силното й въздействие и за да се доближи съвсем до атмосферата, певицата избра да снима в Мелник. Красивите стари къщи и природата допълват въздействащото звучене на песента. Режисьор на клипа е Ненчо Касъмов, грим – Аделина, коса – Мими, а за стайлинга се е погрижила самата Теодора.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Суперзвездата Дуа Липа снима клип в...

Английската суперзвезда с албански корени Дуа Липа...

Нов сериал разкрива тайните на Ел Чапо

От 31 януари ефирът на бТВ Екшън ще бъде завладян от...

Няма коментари към тази новина !