Софи: Очаквам нападки, винаги има такива около „Евровизия”

02.03.2012 11:45 | Видян 2666 пъти | Гласували 1

Софи: Очаквам нападки, винаги има такива около „Евровизия”

След безсънни 48 часа Софи Маринова изпя на живо в студиото на „Тази сутрин” песента „Любов без граници” и по нищо не си пролича, че не е спала откакто спечели „Бг Евровизия” . Победителката в конкурса призна, че не може да заспи от емоции и е щастлива от развръзката в сряда вечерта.

Софи опроверга слуховете, че ромският бос Жоро-Черния е купил ваучерите, с които да се гласува за нея и дори се засмя на твърдението. Тя обаче е наясно, че нападки срещу нея ще има.

„Не могат нападките да ме отчаят. Искам да мисля само хубави неща”, заяви тя. „С Десислава сме в добри отношения, дори зад кулисите си говорихме. Не е вярно, че сме скарани заради победата ми”, допълни ромският славей.

За да презентира песента Софи Маринова ще пее в Гърция, Турция и Португалия. „Аз все пак изкарвам добри пари и съм свикнала сама да финансирам проектите си, но тук ще има и външна помощ”, засмя се певицата, която дойде в студиото на bTV след участие продължило до 6 сутринта.

„Няма как, аз не мога да спра да работя и ще ми трудно, но ще се оправя”, допълни Маринова и се похвали, че на всички първи страници на вестниците в Гърция и Турция сновна новина вчера е била изборът й за български представител на „Евровизия“.

Софи Маринова и екипът й все още умуват дали тя да излезе сама на сцената в Баку или с балет. „Факт е , че никой не смее сам да излезе на такъв конкурс и ако го направя ще впечатля публиката. Така се чувствам най-силна, иначе се разсейвам”, разсмя се тя, но остави крайното решение на хората около нея.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Най-лудият фен на Бешикташ отново...

След като Турция разгроми Австрия с 2-1 и се класира за...

Скандалната Алена Омович продължава с...

Алена няма граници, когато става въпрос за провокации....

Няма коментари към тази новина !