Милен Цветков става татко за втори път

01.03.2012 13:30 | Видян 1991 пъти

Милен Цветков става татко за втори път

„Да, имаме новина“, така отговори Милен Цветков тази сутрин на въпроса на Гала дали ще става татко. Поводът беше снимка на бременната приятелка на тв водещия – Ивета, която Джуджи откри в интернет. На снимката се вижда как любимата на Милен избира мартеници. Облечена е с пуловер, под който личи закръглено коремче.

Първоначално водещият се опита да избяга от категоричен отговор, като в свой стил се пошегува, че Ивета може би е прекалила със сланината през зимата. После обаче потвърди, че ще става татко. Той добави, че дъщеря му Калина много се е зарадвала, когато е разбрала за бебето, и ясно е заявила желанието си то да е момиченце.

Повече подробности Милен Цветков обеща да разкаже в ефира на „На кафе“ във вторник, когато ще гостува заедно с бъдещата майка Ивета Гоцова. 

Освен добрата новина, която се разкри за първи път в ефира на „На кафе”, по повод Баба Марта водещата Гала обедини и трите най-големи парламентарни групи – на ГЕРБ, Коалиция за България и ДПС. По традиция всяка година екипът на предаването раздава мартеници, като този път изборът падна върху Народното събрание.

В ролята на Пижо и Пенда влязоха тв водещият Наско Михайлов и репортерката Зейнеб Маджурова. Двамата събраха на едно място Искра Фидосова от ГЕРБ, Мая Манолова и Меглена Плугчиева от Коалиция за България и Петя Раева от ДПС. От името на Гала народните представители получиха мартенички, придружени с пожелания за по-ползотворна работа на парламента и повече диалог. Депутатите върнаха жеста, като подариха традиционни Пижо и Пенда и пожелаха на Гала здраве и късмет.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Българското село - вече в неделя от...

От 31 март „Българското село“ ще се излъчва всяка неделя...

ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Няма коментари към тази новина !