Кой промуши сърцето на Багата?

26.02.2012 14:07 | Видян 5641 пъти | Гласували 2

Кой промуши сърцето на Багата?

Шампионът ще живее, ако го докара до вторник

Среднощно нападение в 4,30 ч. в неделя в заведение на ул. Граф Игнатиев 12 в София, отдавно свързвано в общественото съзнание с групировките, възроди ЕРАТА на мафиотските войни в страната на победената престъпност.

ММА боец №1 на България Благой Иванов-Багата бе нападнат от 7 престъпници и бе намушкан с нож. Целено е голямото сърце на световния шампион по бойно самбо и един от броящите се на пръсти хора в целия свят, побеждавали жезелзния Фьодор Емеляненко.
25-годишният шампион, който не познава вкуса на поражението в кървавия спорт е настанен в Пирогов едва в 5,10 ч. Никой не може да обясни защо се е получило 40-минутното закъснение, когато в нощна София от мястото на инцидента до спешната клиника се стига за не повече от 3-4 минути, а пеша за 15. Общо взето, кара се по права линия. Възможно е забавянето и произтичащото изтичане на кръв да доведат до фатални последици за шампиона. Към редакционното приключване на броя вчера следобед лекарите говореха за опасност за живота и 48 часа пробен период. Багата беше подложен на 6-часова тежка операция. “Ако изкара до вторник, ще живее”, смятат докторите.

Атаката е предумишлена

И тя е била насочена срещу Благой и двамата му приятели Станой и Момчил. Те също са пострадали при нападението с бухалки и ножове от бандата на седмината. Очевидно наглите мутри не са се притеснявали от камери и свидетели. Те са си позволили дори да размахват пистолети.
Благой не е член на групировки. Той израства под крилото на олимпийския ни медалист по джудо от Атина 2004 и световен шампион по самбо Георги Георгиев.

Близнаците са в компанията

му от деца. Те са и първите звезди на смесените бойни изкуства у нас. Около кървавия спорт горят различни страсти. Благой, който напоследък се готвеше в Америка, няма равен в България в тежката категория. Той се движи на ринга и в клетката като танк. Голяма вражда го свързва с братята Захариеви от Русе, защото смели в състезание по-малкия Сисо.

Руската връзка

Обаче ще бъде разглеждана най-сериозно. Не е тайна, че Багата имаше точно такива спонсори, развиващи бизнес у нас. Възможно е след неговия последен успешен мач в необятната страна по Коледа и преди галата в София през април, врагове или конкуренти на спонсорите му да са си изпуснали нервите, коментират набюдатели на развитието на ММА в България.

автор: СЛАВА

Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Няма коментари към тази новина !