Кондьо представя нова песен и видео

24.02.2012 16:15 | Видян 4020 пъти

Кондьо представя нова песен и видео

Кондьо е готов да зарадва своите фенове с новото си парче „Колко да платя”. Факт е и видеоклипът към него, който можете да гледате от днес единствено в ефира на Фен ТВ.

След успеха на предишния си проект „Жив съм”, по музика на гръцкия хитмейкър Фивос, сега фолкветеранът заложи на авторска песен, дело на Димитър Колев. Младият композитор е създал и аранжимента, а текстът е дело на Диян Георгиев.

„Много ми харесват последните две песни, които направихме с екипа на Diapason Records. Те имат модерно звучене и стойностни текстове и виждам, че това допада на публиката.”, обясни гласовития сливналия.

„Когато излезе „Жив съм”, сякаш трябваше малко време на хората, докато я възприемат, защото може би е различна от това, което очакват от мен.

Но това се случи и сега я изпълнявам по 3-4 пъти на участията си. Надявам се така да стане и с „Колко да платя”, защото тя също разказва за общочовешки проблем – една болезнена любов и вътрешната борба, която изпитваш, опитвайки се да избягаш от нея. Страхотен текст, много въздействащ!”, сподели още той.

Видеото на Кондьо „Колко да платя” е режисирано от Ненчо Касъмов. В него талантливият певец сменя четири визии, а в част от кадрите му партнират две атрактивни момичета. За грима в клипа се е погрижил Мис Бони, а за косите – Елена Кумчева от студио Helan.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Няма коментари към тази новина !