Европейската кухня се пренася на масата на Рут Колева

21.02.2012 18:00 | Видян 3581 пъти

Европейската кухня се пренася на масата на Рут Колева

Във вкусния втори сезон на кулинарното риалити шоу „Черешката на тортата” едни от най-популярните личности в България ще покажат на какво са способни с готварска престилка и черпак в ръка. В първата седмица, в шоуто ще преобладава мелодична обстановка, именно защото участници в него са предимно звезди от музикалния шоу бизнес. Зрителите на Нова телевизия вече имаха възможността да надникнат в дома на Дидо от Д2, а до края на седмицата няма да остане нищо скрито-покрито в кухните на Алекс Сърчаджиева, Мага, Рут Колева и Нона Йотова.

 След дебютната изява в кухнята от страна на вокалиста на Д2 – Дидо, актрисата Алекс Сърчаджиева ще нагости звездните си приятели с традиционна българска вечеря, последвана от скаридите и киселото зеле на Нона Йотова, със завидните си готварски познания, силно впечатление направи най-младата участничка в предаването – Рут. Певицата навярно смята да докаже, че възрастта не е показателна за кулинарните способности. Двадесет годишната Рут ще приготвя цял арсенал от апетитни и дори екзотични ястия.

На стилно аранжираната маса в домът й, място ще намерят ястия от европейската кухня, с подчертано влияние на холандската кулинария. Като начало италианският дух на виното ще бъде подкрепен от традиционните за „Ботуша” - брускети, последвани от крем супа от тиквички с кориандър, холандски апетайзър и запазената марка на Рут – специалитетът – „Пиле в бекон”. За десерт соул певицата ще покани в дома си и цял оркестър, който ще презареди падналите от преяждане батерии на останалите участници в „Черешката на тортата”.  В петък, закриване на първата седмица ще направи Мага, който също няма да пести ексцентризма си в кухнята.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Труди Едерле: Първата жена,...

На 6 август 1926 г. американската плувкиня Гертруда...

Мария Монтесори: Педагогът, който...

Мария Монтесори (1870-1952) е лекар, педагог, италиански...

Няма коментари към тази новина !