Иван нарече Вихра „лицемерна лъжкиня“

19.02.2012 08:48 | Видян 8405 пъти

Иван нарече Вихра „лицемерна лъжкиня“

Ядосан, емоционален и сериозен, както никога досега, Иван Христов разкри пред Мартин Карбовски истината за брака си с Вихра и коментира събитията от последните дни, свързани с бракоразводното им дело.

„Вихра е лицемерна лъжкиня! Харманлийският й мозък не осъзнава, че в желанието си да ме смачка, тя всъщност наранява дъщеря ни Ава“, вбесен заяви той и категорично отсече, че ще се бори докрай за детето, което Вихра се опитва да му отнеме.

„Всяка дума на Вихра е лъжа и затова аз ще й дам 270 лева издръжка- това ще е наказанието й. А за Ава, разбира се, че ще продължа да се грижа, както и досега. Всичко което Вихра има е купено от мен, охолният й живот се дължи на мен, а тя сега говори глупости по мой адрес“, заяви още тв продуцентът.

Иван е  дълбоко засегнат от думите на бившата си жена, че Ирина е развалила семейството им. Той обясни, че последните четири години от връзката им не е имал чувства към нея и че в лицето на Сарачинова е намерил истинската любов.

Най-изненадващото в интервюто обаче беше един мейл изпратен до Иван от служител на БНТ. В него е описана цялата хронология на връзката на Вихра с известния тв режисьор Милан Кузов. Двамата се запознали през 2000-та година в Пловдив и след кратка авантюра се разделили. Това обаче повлияло върху целостта на семейството на Кузов, заради което Иван смята, че не Ирина, а именно Вихра е разбивачка на семейства. След раздялата на продуцента с майката на Ава, тя отново се върнала към тв режисьора и в момента те живеят заедно.

„Извинявам се на семейството на Милан, извинявам се на всички нормални хора в тази държава, че ги занимаваме вече година с проблемите си“, сериозно заяви тв водещият и обясни, че е постъпил така, защото е учен да бъде честен с хората.

„Аз не се разделям с Ава, а само с майка й, защото не я обичам. Тя обаче не можа да го преглътне. Сега съм с Ирина и съм щастлив и не, тя не е бременна“, отговори Иван на въпрос на Карбовски.

източник:Всеки ден

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Самоуправляващи се автомобили: Какво...

Авторите на научна фантастика, Илон Мъск и други от...

Червената нишка: Откъде идва...

Японците имат древно поверие, че хората, които са...

Няма коментари към тази новина !