Морски лъв нападна Шакира

15.02.2012 12:15 | Видян 2841 пъти

Морски лъв нападна Шакира

Певицата Шакира за малко да пострада, след като агресивен морски лъв тръгна да я атакува. Певицата искала да си почине и отишла да види животните в естествената им среда. Те обаче не били толкова добронамерени.

По време на разходката й агресивен морски лъв се нахвърлил да захапе певицата, но за щастие братовчед й успял бързо да я дръпне. „О, Боже! Ако знаете какво ми се случи току що? Бях нападната от морски лъв!", написа звездата в страницата си във Фейсбук.

„Този следобед исках да видя някои морски лъвове и тюлени. Мислех си колко са сладки и реших да се приближа повече от обикновените туристи. Слязох до скалите и исках да ги снимам... Изведнъж един от тях скочи от водата и се засили към мен. Спря на крачка от мен, погледна ме с див поглед и се засили да ме ухапе. Всички се разпищяха и аз включително. Парализирах се от страх и не можех да мръдна. Просто го гледах в очите и тогава „супер Тони" ме дръпна и на практика ми спаси живота", разказа певицата.

35-годишната изпълнителка допълни, че вероятно вината за нападението е нейна, защото бозайниците сигурно са помислили черното й Blackberry за риба.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Няма коментари към тази новина !