Десислава е най-добрата корица

14.02.2012 14:30 | Видян 2387 пъти

Десислава е най-добрата корица

През февруари 2012 година, в присъствието на множество родни звезди, се проведе връчването на Първите годишни награди на мъжкото списание Mr. BiG.

Водещи на събитието бяха Гери Гочева и Драгомир Драганов. На Десислава бе връчена най-голямата награда - “Най-добра корица на годината”.

Главните “виновници” за прекрасната корица са  фотографката Велислава Каймаканова и стилист Гергана Гочева. Певицата бе първата корица на списанието и се пребори с много други красавици като Златка Димитрова, Мария, Лияна, Роси Иванова...

Десислава изпълни песента си за Евровизия “Love is alive” и вдигна на крака всички присъстващи. „Много благодаря за наградата! Винаги такъв тип награди те радват и те карат да се чувстваш харесвана!” – кратка бе Десислава.

„Сега единственото, за което мисля, е Евровизия. Искрено се надявам да се представя добре. Не е толкова важно да спечеля, важното е представянето ми да е много добро! Аз съм под номер 5, харесвам това число и се надявам да ми донесе успех” – завърши талантливата певица.

Финалът на Евровизия е на 29-ти февруари в зала 1 на НДК и ще бъде излъчено пряко по националната телевизия.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Ариа пусна голи снимки

Гола до кръста и със секси панталон с ресни се пусна...

Папи Ханс призна за комплексите за...

Един от съвременните секссимволи на родната музикална...

Няма коментари към тази новина !