Тайни и загадки разкрити от екс-министри

10.02.2012 15:00 | Видян 2601 пъти

Тайни и загадки разкрити от екс-министри

Тази събота, 11 февруари, от 9:00 часа в студиото на Лора Крумова ще гостува последният шеф на Следствието преди промените,ген. Константин Коцалиев, за да разкрие кои са най-дълбоко пазените тайни от времето преди 1990г.  Зрителите на bTV ще видят и чуят неразказаните истории и на един бивш министър – Даниел Вълчев.

В надпреварата с времето, но от друга гледна точка ще се включат и д-р Николай Георгиев и Елвира, които ще разкажат какво се случва в момента с пластичните операции у нас и дръзват ли дамите да се подложат на разкрасителни интервенции след поредицата световни скандали по темата.

Екипът на предаването ще надникне в дома на певицата и водеща на „Гласът на България” ”Вики Терзийска от „Мастило” и в душата на певицата и член на журито в шоуто на bTV „България търси талант”, Хилда Казасян, която ще разкрие кое от казаното за нея е лъжа, и кое истина.

В „Тази неделя” на 12 февруари Лора Крумова ще се срещне с двама мъже, баща и син, които ще разкажат какво помнят от кошмара с наводненията и как са били спасени след като са престояли 6 часа на покрива на колата си.

За спечелените и загубените битки, но в политиката и в личен план, ще разкаже екс-министърът на Правосъдието Меглена Тачева.

Екипът на предаването е подготвил и интересен разговор с „лошото момче” от сериала „Седем часа разлика” Тони Минасян. За финал актьорът Васил Михайлов ще влезе в ролята на остарелия Дон Жуан. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

2026 VW T-Roc се крие на пръв поглед...

Въпреки че този месец празнува седмия си рожден ден,...

Кои са най-добрите дуети на всички...

Бритни Спиърс и Елтън Джон Отдавна Бритни Спиърс не...

Няма коментари към тази новина !